Hoppa till innehåll
Fungerar i Claude · Verifierad av Anthropic
Översikt Översikt Nyheter Nyheter

Hantera och återkalla delningar

Extern delning 0:49 2026-10-20 Denna video är på engelska.

I Workspace-översikten och på fliken Delning ser du vem som har åtkomst, via vilken kanal och till vilket datum, och du kan återkalla en delning med omedelbar verkan.

Detta lär du dig

  • Kontrollera aktiva delningar per Workspace och ändra åtkomstnivåer
  • Återkalla en delning: Workspace försvinner för mottagaren direkt
Dölj transkript Visa transkript

Komplett transkript

Du kan hålla koll på allt i Workspace-översikten: under Alternativ ser du hur många Workspaces du själv har delat och hur många andra som delar med dig. Delningarna för en Workspace visas på fliken Delning: vem som har åtkomst, via vilken kanal och till vilket datum. Med Åtgärder kan du ändra åtkomstbehörigheterna, till exempel för att avgöra om mottagaren får ladda upp filer. Och när samarbetet tar slut återkallar du delningen. Det gäller omedelbart: Workspace försvinner från mottagarens vy, och nästa samtal går till receptionen. Så här ser det ut för redovisningskonsulten efteråt: Workspace har försvunnit från kontot, och dokumenten är inte längre tillgängliga.

PaperOffice AI · Problem Solver

Berätta för oss, vad som kostar dig tid varje dag.

Beskriv enkelt. Inga facktermer behövs.

Eller starta med ett exempel

Hur vill Ni använda PaperOffice?

Dator och smartphone är anslutna: Arbetsyta på datorn, registrering på telefonen.

Var vill du börja?

Den fullständiga arbetsytan är optimerad för datorn. Mobilversionen passar bra för att registrera, granska och godkänna dokument.

Registrera gratis app.paperoffice.ai

Börja på datorn

Vi skickar din personliga åtkomstlänk till din e-postadress.